Zoneterapi - fødder og ansigt

"Der er næsten altid grund til at bringe lidt eller meget zoneterapi ind i en behandling, da jeg gerne "grounder" en klient efter en behandling. Det er så vigtigt at have jordforbindelse i en til tider stresset hverdag. Jeg bruger zoneterapien enten som hel behandling eller delbehandling, hvor jeg bearbejder de problempunkter jeg har fundet andre steder på kroppen på fodzonerne. Det kan være alt fra traditionel zoneterapi til avanceret teknikker samt chakra/energi teknikker". Spørg endelig!!
 
Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper kroppen med at genskabe balance og styrker immunforsvaret.
 
Zoneterapi foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand m.m. danner jeg mig et indtryk af ubalancens karakter, placering og styrke og tilrettelægger behandlingen herefter.
 
Udover at være effektiv ved specifikke problemer, f.eks. luftvejslidelser, spædbørnskolik, fordøjelsesproblemer, svækket immunforsvar, muskel- og ledsmerter, hovedpine, urinsvejsgener, hormonel ubalance osv., er zoneterapi forbundet med velvære.
Fodzoneterapi 45 min. / kombibehandling med anden behandlingsform (eller efter aftale) 60 min.
 
Hvad er en reflekszone? 
Ovenpå og under dine fødder findes der et fuldstændigt kort over din krop. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Hvis du er øm i en reflekszone, hænger det ofte sammen med, at en del af din krop ikke fungerer optimalt.
 
Ved at behandle dine ømme reflekszoner under fødderne med specielle trykkombinationer kan jeg påvirke dine organer til at forbedre kroppens funktioner og dermed genoprette balancen.
 
 
 
Ansigtszoneterapi: I ansigtet er ligeledes zoner til at behandle alle kroppens organer. Prøv en kombination af begge dele her i klinikken....Man starter med ansigtet og slutter på fødderne med traditionel zoneterapi. De punkter i ansigtet der er mest belastede bearbejdes ekstra på fødderne. Med andre ord man sætter dobbelt ind.... kombi behandlling (med fodzoneterapi eller anden behandling) 60 min. / kun ansigts- eller fodzoneterapi 45 min.
 
Under et zoneterapibehandlingsforløb kan man med fordel gøre brug af massage eller trykpåvirkninger langs meridianbanerne (herunder akupressur).
 
Hvad er meridianer?
Meredianer er et net af energibaner, der er forbundet med hinanden, som et elektrisk kredsløb i din krop. De har stor betydning for dit velbefindende, fordi de fordeler energien i kroppen på samme måde, som elektriske ledninger i et stort kredsløb. Hver meridian er hovedsageligt tilknyttet et organ og bestemte muskler, som den forsyner med energi.
 
Blokering af meridianer
Energistrømmen kan blive blokeret af forskellige årsager, så nogle organer og muskler får for meget energi og andre for lidt. En blokering af energistrømmen kan resultere i lidelser langs den meridian, som er i ubalance. En blokering kan vise sig som for eksempel spændinger, uro, smerter, akutte skader med mere. I sådanne tilfælde kan det være en god ide at kombinere behandlingsformerne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kongehøj Zoneterapi & Massage v/Anina Damgaard | Kongehøj 159, 6600 Vejen  | Tlf.: 25267960 | kongehojzoneterapi@gmail.com