A.L.T. Ansigtsløftningsteknik

"En fantastisk gave at give sig selv. På et personligt plan kan jeg fortælle, at jeg selv fik disse behandlinger efter et biluheld. Det kunne virkelig vende mundvigene opad igen. Det er ikke som nogen anden ansigtsbehandling og det er heller ikke botox effekt, du får af det. Det er en skøn følelse der breder sig til hele kroppen og du ser gladere ud og føler dig ligeså".
 
 
Får dine ansigtsmuskler til at arbejde for dig og ikke imod dig! 
 
Hvad er det for noget? Prøv 1 behandling, evt. med kranio-sakral terapi og mærk hvad det kan :-) Læs mere herunder....
 
Klient udtalelse Hanne Sørensen: "ALT behandlingerne har været en helt fantastisk oplevelse for mig! Har mærket en forskel i ansigtet, både på udseendet, men også at der har været en prikken og summen, der er liv "igen" og vil ikke udelukke, at jeg vil give mig selv en årlig behandling. Oveni har jeg efter hver behandling følt en utrolig afslappethed og velvære. Så alt i alt en fantastisk oplevelse"
 
Hvad adskiller ALT fra andre ansigtsbehandlinger:
 
I min klinik arbejdes der ud fra en dybdegående viden om ansigtsmusklernes 
funktion koblet med Kranio-Sakral Terapeutens viden om ansigtsknoglernes bevægelser. Om du ønsker ALT af kosmetiske årsager eller pga. smerte/assymmetri i ansigtet/føleforstyrelser/vejrtrækningsproblemer/kæbespændinger/arvæv m.v., så får du hjælp her. Stressramte og piskesmældsofre har ligeledes rigtig meget glæde af denne form for behandling. 
 
Der bruges ikke olier eller cremer, som der gør i wellnessbehandlinger og det er ikke huden der er i fokus - men ansigtsmusklerne!! Behandlingen vil føles skøn og effektiv. Behandlingsformen, der bruges, blev ikke oprindeligt udviklet for at give et løft, men for at rette op på dysfunktion og skævheder, den har dog en super "bi-virkning" i form af, at du kommer til at se bedre ud og du vil mærke de forandringer der sker i ansigtet spiller en markant rolle i resten af kroppen.
 
 
Hvad gør ALT:
 
Det man ser udadtil; ALT giver huden mere glød, gør musklerne mere spændstige og ansigtsudtrykket og smilet mere imødekommende... Det er en behandling der kan ses i ansigtet og mærkes i resten af kroppen!
 
ALT består af 6 behandlinger af hver ca. 1 times varighed, der tilsammen udgør et systematisk forløb. Hver gang er der et nyt område, der behandles og den 6. behandling opsamler hele forløbet. Der arbejdes med Rosenberg Teknik (blid bindevævsmassage) i ansigtsmusklerne, hårbunden, halsen, nakke og den øverste del af skuldrene. Er du i tvivl, om det kan være noget for dig, prøv evt. en behandling, som jeg sammensætter med fokus på dit evt. problemområde.
 
Ansigtet er sjælens spejl og hvert eneste øjeblik i vores liv skaber vi, ofte ubevidst, et ansigtsudtryk, som er et samspil mellem alle musklerne. Nogle muskler kan være for spændte og andre for slappe. Vores ansigt afspejler/husker alt hvad vi har oplevet gennem livet og fysiske og psykiske traumaer efterlader spor. I dagens Danmark er mange stressede og det påvirker humør og ansigtsudtryk. Vi ønsker alle at blive betragtet som imødekommende og glade - og jo bedre dine muskler fungerer i ansigtet desto nemmere bliver det at udtrykke, hvad du føler (og hvad du ønsker at føle). Mange bliver fejlfortolket, når mundvigene hænger nedad, når vedkommende slapper af, hvilket har en negativ effekt i sociale sammenhænge. ALT får løsnet op for spændinger og gamle følelser, der har fastlåst musklerne. Ved at ændre vores fysiske spændinger i ansigtet, kan vi ændre vores følelsesmæssige tilstand!
 
Vidste du f.eks. at det kræver mange muskler at spænde negative følelser, som sorg, vrede eller angst, men der skal blot 2 smilemuskler til at føle glæde.
 
ALT også fortrinlig til at afhjælpe hovedpine, give bedre bidfunktion, piskesmældsramte, fysisk og psykisk stress, ansigtslammelse, stressrelateret tinitus, arvæv, nakke og kæbespændinger m.v.
 
Behandlingerne foregår med 1-2 ugers interval er således opdelt:
 
1. Behandling:
Huden og bindevævet i hele ansigtet løsnes, der arbejdes på meridianbaner og blodgennemstrømningen forbedres. Nakke og halsmuskler afslappes.
2. Behandling:
Den øverste del af ansigtet behandles, herunder hovedbunden, panden og øjnene.
3. Behandling:
Den midterste del af ansigtet, herunder området omkring øjne, næse, kinder og mund behandles (man arbejder udvendig og indvendig i næse og mund).
4. Behandling:
Den nederste del af ansigtet behandles, herunder mund, kinder og hage (man arbejder udvendig og indvendig i munden).
5. Behandling:
Hals, nakke og skuldre gennemarbejdes grundigt og der arbejdes på at bedre vejrtrækning.
6. Behandling:
Alle behandlinger integreres og der arbejdes ekstra på de steder, der har behov for yderligere behandling.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kongehøj Zoneterapi & Massage v/Anina Damgaard | Kongehøj 159, 6600 Vejen  | Tlf.: 25267960 | kongehojzoneterapi@gmail.com