Healing

Healing og energi arbejde
 
 
"Jeg vil beskrive min form for healing eller energi arbejde, som en måde at tilføre mere energi til områder, hvor der mangler energi eller sidder blokeringer, der ikke kan opløses ved traditionelle behandlinger".
 
Der er flere former for healing teknikker - spørg gerne ind hertil, hvis det har din interesse.
 
Jeg gør brug af Reiki healing, hvor dette er aftalt og indvilget i på forhånd.
 
Jeg gør brug af Qigong healing, hvor dette er aftalt og indvilget i på forhånd.
 
Energi arbejde - hvor jeg KUN arbejder i din egen energi, gør jeg brug af, når det giver mening at gøre det - principperne er fra hentet fra bl.a. Energy Medicin. Her vil jeg også kunne vise dig selvhjælpsfifs, der gør, at du selv kan være med til at bringe din energitilstand tilbage til det, der føles optimal for dig. 
 
--------------
 
Om Reiki:
 
Jeg bruger Reiki symboler i mine healinger og disse kan sættes ind på både fysiske, følelsesmæssige og tankemæssige problematikker. Jeg lægger hænder på din krop (det er individuelt om man holder hænderne over kroppen eller på kroppen, når man giver Reiki healing).
 
Om Qigong healing:
 
Mine hænder er  som oftest ca. 10-20 cm. fra din krop, dog lægges de indimellem direkte på din krop, hvis jeg fornemmer, at det er bedst. Jeg tilfører indledningsvis energi til kroppen, dernæst med teknikker fra Spring Forest Qigong opløses blokeringerne og jeg slutter af med at tilføre energi igen.
 
----------
 
Kroppen er sidste instans, hvor "tingene" lagrer sig. Ofte fordi vi igennem længere tid har overhørt signaler og små tegn fra vores krop eller sjæl.
 
Jeg vil altid tænke i energiarbejde (under-, over-energi/balance i kroppen), således tænker jeg organer/chakra - jeg tænker følelser medindover (og hvor disse lagres) ind i alle behandlinger - kroppen er sidste instans, hvor det kan vise sig evt. i form af smerte/ubehag.
 
Jeg er tilhænger af groundende healing, fordi vi ofte er meget i vores tanker og glemmer at mærke efter i kroppen. 
 
Er du opmærksom på følelser og tankemønstre, du ønsker at ændre på "give slip på", er det effektivt, hvis vi har fokus på det, imens du får healing. 
 
Healing kan dog sættes ind på både rent fysiske problemer samt på følelsesmæssige og tankemæssige mønstre - lad os snakke herom :-)
 
Jeg har god erfaring med kombinationen af kranio-sakral terapi og healing samt healing og zoneterapi.
 
Der er også mulighed for fjern-healing, hvis du ikke kan komme til min klinik.
 
Kongehøj Zoneterapi & Massage v/Anina Damgaard | Kongehøj 159, 6600 Vejen  | Tlf.: 25267960 | kongehojzoneterapi@gmail.com