Lymfedrænage

"Jeg vil beskrive lymfedrænagen som en dybdegående, rytmisk men stadigvæk behagelig massageform. Det er med andre ord muligt at hjælpe med at udrense bindevævet uden brug af hårde metoder. (Man bruger det på sygehuse til brystopererede hvor lymfekirtler i armhulen ikke fungere optimalt. ) Men alle  (med få undtagelser) kan have glæde heraf. Det er så beroligende for nervesystemet, at kroppen kan slappe fuldstændig af. Der er virkelig tale om effektiv udrensning af blokeringer i kroppen fysisk såvel som psykisk  - altså krop og sjæl får en kærlig hånd her".
 
--------------
 
Ghita Kjær Christiansen, som var den heldige model og modtager af 5 behandlinger med lymfedrænage har nu været igennem sit forløb og udtaler "Det er en god måde at geare ned på i en travl hverdag, hvor krop og sind får stresset af og kommer i bedre balance, hvilket resulterer i mere overskud".... Hun prøvede behandlinger af  ansigt/nakke, øvre ryg, hele ryggen, arme, ben, bryst, mave.... med andre ord fik hun mulighed for at prøve alt, hvad lymfedrænagen kan byde på. Det var ikke rettet specifik mod problemstillinger, men en mulighed for en person, at prøve lymfedrænage på hele kroppen og komme med sin vurdering heraf. Typisk vil der være fokus på bestemte problemområder, når en klient kommer og så tilrettelægger jeg naturligvis behandlingen herefter:-) men det kan også være befriende og overraskende godt blot at kaste sig ud i alt hvad lymfedrænagen byder på :-)
 
Hvem kan modtage lymfedrænage....alle med ganske få undtagelser. Godt til dig som ønsker udrensning af kroppens bindevæv, har spændinger i muskler og led, har overanstrengte og hævede ben og arme, kvinder der har fået fjernet lymfeknuder, ødemer, forstuede ekstremiteter, ønsker at reducere fysisk og psykisk stress m.v.
 
Hvad kan det ? Det udrenser vores bindevæv og styrker vores krop og immunforsvar, på den mest behagelige måde, man kan forestille sig. 
 
Manuel lymfedrænage (ML) er udarbejdet af den danske læge Dr. Vodder. Der er kun få terapeuter i landet, der kan denne teknik.
 
Lymfemassage (ML) har til formål at føre overskydende/afbenyttet vævsvæske fra hovedet og kroppens forskellige organer til halsvenen, således at ny frisk lymfe kan strømme ind i vævene.
 
Behandlingen er blid harmonisk og rytmisk og udføres med smidige hænder. Behandlingen er meget behagelig og afstressende. Den er dog samtidig meget effektiv og sætter gang i udrensningsproccessen i kroppen. Som med alle naturhelbredelsesmetoder går det ud på at skabe en balancetilstand i organismen. Behandlingen er fantastisk i sig selv, men kan også kombineres med mine andre behandlingsformer.
 
ML får kropsvæskerne (bindevævsvæske, lymfe og veneblod) til at strømme frit,
ML fører affaldsstoffer ud af bindevævet,
ML afhjælper stofskifteforstyrrelser i fordøjelsen,
ML støtter vort lymfesystems modstandskraft,
ML afhjælper forgiftninger,
ML bringer os i afslappet afbalanceret tilstand,
ML styrker vores krop.
 
Behandlingen kan udføres på hele kroppen (varighed mellem 60-120 min. alt efter fokusgruppe).
 
Få masser af vand efter behandlingen og slap af resten af dagen.
 
Reaktioner skal ses som positive, da de fortæller, at kroppen tager imod og arbejder med de forskellige ubalancer og at bedring er på vej. 
 
Reaktioner efter behandlingen spænder vidt, men følgende kan forekomme:
- dyb afslappethed og velbehag,
- udrensningssysmtomer, træthed, øget urin- og tarmfunktion,
- kort opblusning af gamle- og nuværende symptomer,
- humørsvingninger,
mv.
Kongehøj Zoneterapi & Massage v/Anina Damgaard | Kongehøj 159, 6600 Vejen  | Tlf.: 25267960 | kongehojzoneterapi@gmail.com