Healing

"Jeg vil beskrive min form for healing, som en måde at tilføre mere energi til områder hvor der mangler energi eller sidder blokeringer, der ikke kan opløses ved traditionelle behandlinger".
 
--------------
 
Jeg bruger Reiki symboler i mine healinger og disse kan sættes ind på både fysiske, følelsesmæssige og tankemæssige problematikker. 
 
Kroppen er sidste instans, hvor "tingene" lagrer sig. Ofte fordi vi igennem længere tid har overhørt signaler og små tegn fra vores krop eller sjæl.
 
Jeg vil altid tænke i energiarbejde (under-, over-energi/balance i kroppen), således tænker jeg organer/chakra - jeg tænker følelser medindover (og hvor disse lagres) ind i alle behandlinger - kroppen er sidste instans, hvor det kan vise sig evt. i form af smerte/ubehag.
 
Jeg er tilhænger af groundende healing, fordi vi ofte er meget i vores tanker og glemmer at mærke efter i kroppen. Hos mig behøver vi ikke drøfte dine følelsesmæssige problemer, hvis du er åben for at modtage healing vil dette være nok til, at healing kan sættes ind. 
 
Er du opmærksom på følelser og tankemønstre, du ønsker at ændre på "give slip på", er det effektivt, hvis vi har fokus på det, imens du får healing. 
 
Healing kan dog sættes ind på både rent fysiske problemer samt på følelsesmæssige og tankemæssige mønstre - lad os snakke herom :-)
 
Jeg har god erfaring med kombinationen af kranio-sakral terapi og healing samt healing og zoneterapi.
 
Der er også mulighed for fjern-healing, hvis du ikke kan komme til min klinik.
 
Kongehøj Zoneterapi & Massage v/Anina Damgaard | Kongehøj 159, 6600 Vejen  | Tlf.: 25267960 | kongehojzoneterapi@gmail.com