Rosenberg Teknik - bindevævsbehandling

"Med indlevelse i hvordan bindevæv føles, trænger man som behandler dybere og dybere ned i vævet. Det gælder her om at kunne mærke og det er helt essentielt, derfor gælder det ikke om at trykke hårdt, men derimod om evnen til at kunne mærke. Jeg elsker denne metode. Den er super effektiv og når man som klient har vænnet sig til at det ikke behøver gøre ondt, så sætter de pris på den. Børn er også fan heraf. Teknikken bruger jeg overalt på kroppen samt i ansigtet".  
 
 
Mulighed for at få målrettet behandling for SKULDRE/ARME (nakke) med Rosenberg Teknik.
 
Mange har begrænsninger i den del og det kan være yderst frigørende at få skabt bedre bevægelighed der. Min anbefaling er, at du prøver denne behandlingsform, hvis du kun har kortvarig effekt af alm. massage. 
 
 
Målrettet behandling med fokus på FØDDER, BEN, HOFTE problematikker. 
 
Lider du af stive, ømme muskler i disse områder? Behandlingerne har til formål at løsne for dybe spændinger, der ofte giver skævhed i kroppen, smerte eller vanskeliggør korrekt brug af musklerne (assymetri). Mange mennesker har lidt assymetri i kroppen, uden at det giver problemer for dem, men for andre er der smerte eller ubehag forbundet hermed og problemer med bl.a. at dyrke sport. Prøv behandlinger med særlig fokus på den del.
 
Jeg anbefaler, at man prøver hvad skuldrebehandlingen kan gøre for en
 
Jeg anbefaler, at man afsætter 2-3 tider til hofte/ben/fødder, fordelt således:
 
1) Fokus på fødder og underben,
2) Fokus på ben/hofte muskler,
3) De områder der kræver lidt ekstra og evt. tilretning i ryg/nakke.
 
Hvad er Rosenberg Teknik ?
 
En blid og behagelig bindevævsmassage, der med lette tryk og små træk løsner spændinger i muskler, sener, ledbånd.
 
Bindevævet ligger mellem organer, muskler og knogler og holder sammen på disse. En muskel er en bindevævssæk (hinde) med muskelfibre indlejret i. Behandleren kan afhjælpe en spænding i hele musklen ved at påvirke muskelhinden med lette tryk.
 
Rosenberg Teknikkens blide og specifikke behandlingsmetode arbejder effektivt med nervesystemet og får musklerne til at afspænde og retter kroppen op. Behandlingen øger kroppens fleksibilitet, forbedrer vejrtrækningen og giver en dejlig fornemmelse af velbehag. Rosenberg Teknik kan endvidere afhjælpe mange gener i forbindelse med arvæv f.eks. efter en operation. Der arbejdes på musklerne med blide tryk og med brug af triggerpunkter, akupunkturstriber og meridianer.
 
Behandlingen er så blid at modtage, at den også kan anbefales til børn med muskelspændinger og kropsholdningsproblematikker.
 
Behandlingsformen bruges ligeledes i A.L.T. Ansigtsløftningsteknik (med fokus på ansigtsmuskler) og ofte sammen med Kranio-Sakral Terapi, men kan også fint stå alene.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Kongehøj Zoneterapi & Massage v/Anina Damgaard | Kongehøj 159, 6600 Vejen  | Tlf.: 25267960 | kongehojzoneterapi@gmail.com