Massage

"Hvem elsker ikke massage, det er skønt og afslappende. Min massageform har over tid ændret sig fra den hårde sportsmassage til en massagestil, der passer bedre med de andre behandlingsformer, jeg udfører.
 
På denne måde kan de flettes sammen og giver et godt samspil til hinanden". Jeg udfører ikke længere traditionel helkropsmassager, men jeg inddrager massage der, hvor det giver mening i forhold til at genskabe mere frihed i din krop.
 
Derudover vil behandlingsmetoden være præget af mit virke som kranio-sakral terapeut og zoneterapeut, hvorfor jeg ikke bruger hårde tryk i triggerpunkter, da jeg mener, at det kun er en midlertidig løsning at frigive kroppens naturlige smertestillere (endorfiner), det er langt mere effektivt, hvis man kan få musklerne til at slappe helt af uden at bringe dem yderligere ud i en smertetilstand (men ingen regler uden undtagelser, så det kan nogle gange have sin berettigelse alligevel). Jeg ynder også gerne at inddrage lymfedrænage i mine behandlinger. Det er udrensende for bindevævet og beroligende for nervesystemet (foregår med blide rytmiske bevægelser). Manuel lymfedrænage (ML) er udarbejdet af den danske læge Dr. Vodder. Der er kun få terapeuter i landet, der kan denne teknik.
 
Jeg arbejder naturligvis gerne sammen med andre behandlere eller henviser til disse, hvis jeg mener, at du vil få gavn heraf (herunder fysioterapeuter, kiropraktiker, behandlere der arbejder med traumeforløsende behandling, psykologer, personlige trænere m.fl.). Især hvis man har været i en ulykke eller anden traume, kan der være behov for både genoptræning, beroligende og effektiv behandling samt evt. traumeforløsende behandling for at komme ovenpå.
 
Massagen, der gives, tager udgangspunkt i den lægeeksaminerede massøruddannelse og dybdegående kendskab til musklernes udspring, tilhæftning og funktion, lymfesystemet, meridianbanerne og bindevævets betydning.
 
Ved mange kan der være behov for at tænke kroppen i helhed, forside og bagside af kroppen samt den generelle smidighed, for at få det bedste resultat. Med andre ord problemet kan sidde andre steder, end hvor smerten viser sig. Ligeledes kan fordøjelsesproblemer give sig til udtryk i smerter i ryg og lænd samt psykiske og fysiske traumer kan skabe tilbagevendende smerte kroppen. Kroppen hænger sammen på kryds og tværs (eller krop og sjæl). LÆS gerne mere om de andre behandlingsformer jeg tilbyder. 
 
Sagen er, forskellige problemer, kræver forskellig tilgang. Hvis du er træningsøm eller elsker en hård tilgang...kan jeg henvise til andre sportsmassører, hvis du har problemer der går ud over dette og evt. har ømhed/smerte i nakke samtidig, så vil jeg gerne hjælpe med min særlige tilgang og mulighed for at give dig kombinationsbehandling.  
 
 
 
Kongehøj Zoneterapi & Massage v/Anina Damgaard | Kongehøj 159, 6600 Vejen  | Tlf.: 25267960 | kongehojzoneterapi@gmail.com