Om mig

Velkommen!! Jeg hedder Anina og jeg er uddannet zoneterapeut (RAB certificeret), lægeeksamineret massør og certificeret/eksamineret Kranio-Sakral terapeut osv. (se nederst).
 
Min klinik på Kongehøj har jeg haft fuldtid siden 2011 og det er mig en glæde at byde dig velkommen. Det er mit mål at yde høj servce på et personligt plan. Alle klienter er forskellige og det er derfor individuelt, hvad de har brug for. Gå gerne ind på de forskellige faneblade og læs om behandlingsformerne. Der står både min personlige og den lidt mere officielle beskrivelse heraf :-)
 
Min interesse for den alternative verden startede da mine børn som spæd fik behandlinger med zoneterapi for mavebesvær (kolik). Da blev der tændt en "gnist" i mig og jeg vidste bare, at før eller siden ville jeg gå den vej. 
 
i 2010 blev jeg RAB zoneterapeut og så kom turen til den lægeeksaminerede massør uddannelse (sportsmassage), som jeg har været glad for i mange år også i kraft af at jeg selv dyrker meget sport og tidligere har været fitnessinstruktør. 
 
Jeg kunne dog mærke, at jeg blev trukket mere og mere over i en anden retning og derefter kom turen til Kranio-Sakral Terapien og bindevævmassagen og efter en bilulykke, som jeg var i, var der ikke længere nogen tvivl om, at det var den vej jeg skulle gå. Jeg forbløffes til stadighed over, hvad man kan opnå med det blide tryk.
 
Som RAB certificeret behandler er jeg altid igang med videreuddannelser. Der er krav til RAB behandlere, krav, som kommer dig som klient tilgode.
 
I min klinik er der plads til både dig, der ønsker at reducere specifikke sygdomsgener og dig, der blot ønsker at forbedre dit immunforsvar og bevare din sundhed. Det betyder meget for mig, at du får en god oplevelse og går herfra med en følelse af velvære. Jeg har klienter i alle aldre og børn mødes i øjenhøjde, det er altid på barnets præmisser der gives behandling.
 
Den bedste behandling jeg kan give dig, er en, hvor jeg tænker flest mulige elementer indover, alt sammensat til at give dig mest mulig frihed i musklerne (både ansigt og krop), organer, kranieknogler (KST) desto friere vi kan bevæge os, desto bedre har vi det - uanset hvilket problem du kommer med.
 
ER du meget alternativ anlagt eller er nysgerrig, kan vi også arbejde med energiarbejde og chakra.
 
Mine behandlinger sammensættes således, at du har mulighed for at slappe af, samtidig med at du får effektiv behandling. Det er min erfaring, at det er mere effektivt, når nervesystemet beroliges. Der er ingen grund til at tilføje yderligere ubehag, når man er i en smertetilstand i forvejen.
 
Jeg har mange teknikker (uddannelser), jeg kan gøre brug af, for at give dig den bedst mulige behandling og jeg arbejder derudover gerne sammen med andre behandlere (fysioterapeuter, kiropraktiker, psykologer, personlige trænere m.fl.), hvis det er det, der skal til, for at du får det bedre. Især hvis man har været i en ulykke, kan der være behov for både genoptræning og beroligende  og effektiv behandling for at komme ovenpå.
 
Hos mig kan man også altid få fif's til udstræk, selvhjælps-akupressur tryk, ansigtsteknikker, afspændingsteknikker (både til hende/ham der er alternativ anlagt og dem der ønsker den ligetil og jordnære tilgang:-) ) 
 
På det personlig plan kan jeg oplyse, at jeg er 46 år og gift med Søren. Sammen har vi to dejlige børn, Marabel og Marcus. I min fritid dyrker jeg fitness og interessen har været der siden ung, hvor jeg var instruktør i det der engang hed "Scan Motion" her i Vejen. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik på Kongehøj 159 i Vejen.
 
Uddannelse:
ZCD Zoneterapeut 2010 (RAB certificeret)
Lægeeksamineret massør 2011
Behandler Rosenberg Teknik 2013
Kranio Sakral Terapi (certificeret/eksamineret), Stanley Rosenberg Institute 2013/2014
ALT Ansigtsløftningsteknik (certificeret og eksamineret) 2016 ved www.institutforkropsterapi.dk 
 
 
Kurser, vidensdeling, etc. (pga. RAB certificering er jeg altid igang med nye kurser o.lign.):
Massagekursus 2010 
Kursus Touch Point "Rundt om knæet" 2012
Kursus Touch Point "Rundt om hofte/lyske/iskias" 2012
Kursus Touch Point "Rundt om nakke og skulder" 2012
Kursus Touch Point "Rundt om arm og hånd" 2012
Kursus "Det blide tryk" 2013
Kursus Touch Point: "Rundt om Foden" 2014 
Kursus, "Det Optimale Åndedræt", underviser Stanley Rosenberg, 2016 
Ansigtszoneterapi 2017
Kursus "Ben og fødder - kroppens sokkel", 2017 hos www.institutforkropsterapi.dk
Naturdrogeriet kursus, vitaminer og mineraler, 2017/2018
Kursus "Arm og skulder linier", 2018 hos www.institutforkropsterapi.dk 
Lymfedrænage Dr. Vodder (kærlig tak til Kirsten Bülow), 2019 
Tony Porter, A.R.T. Reflexology - avanceret zoneterapi, 2019
 
 
 
 
Kongehøj Zoneterapi & Massage v/Anina Damgaard | Kongehøj 159, 6600 Vejen  | Tlf.: 25267960 | kongehojzoneterapi@gmail.com